Pasen 2018

Rodenttopia wenst jullie fijne pasen


Wauw, het  is alweer zover gekomen dat we Pasen 2018 gaan vieren.  Ieder van ons is op zoek naar gezonde lekkernijen die vrij zijn van additieven, dus vandaag geef ik je een klein recept, dat binnen 10 minuten kan worden gedaan. Zonder kleurstoffen of ongezonde suikers. Dus, ga je gang en vertel me of  het ze lekker heeft gesmaakt. Je wilt zelf niet bakken en toch iets gezonds  aanbieden? Neem dan een kijkje bij mijn natuurlijke lekkernijen.


Wat heb je nodig?

Worteltaartjes

 

* 3 eetlepels volkorenmeel naar keuze

* 1 eetlepel graszaad

* 1 eetlepel spinaziezaad

* 50 g verse wortels

* 50 g verse courgette

* een beetje water

 

Rasp de wortel en courgette en kneed met de rest van de ingrediënten tot een deeg. Bak ongeveer 20 minuten op 150 ° C. Laat restjes afkoelen en invriezen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0