Blog

Bijna een jaar nu  na de lancering van mijn Rodenttopia's shop komt er dan ook een blog  online. Hier krijgt u niet alleen informatie over mijn voermixen, maar ook recepten om zelf dingen te maken bijvoorbeeld, maar ik neem  u ook mee in de wereld van uw dieren.

 

Mijn zorg is dat u als baasje nog meer kennis krijgt over uw ratten, cavia's, konijn en alle andere knaagdieren. Bij mij krijg je tips voor huisvesting, achtergrondinformatie waarom je dieren zijn zoals ze zijn en natuurlijk informatie over een soort passend dieet. Per slot van rekening hebben we allemaal maar één doel, dat onze dieren een lang, gezond en gelukkig leven leiden.

 

Wat er nodig is, is altijd afhankelijk van de soort en ze hebben hun eigen bijzonderheden. Ik hoop dat ik op deze manier veel vragen kan beantwoorden en informatieve artikelen met jullie kan delen.

 

Ik wil ook graag jullie wensen opnemen in de  blog. Schrijf mij gerust over welke onderwerpen je in het bijzonder geïnteresseerd bent en ik zal mijn uiterste best doen om jullie vragen in een artikel te beantwoorden.