Foerageren is het zoeken en vinden naar voedsel in hun omgeving. Als dieren een bepaald gebied gebruiken om zich te voeden noemen we dat een foerageergebied. Dus jouw verblijf is het foerageergebied van je knager. Foerageren is natuurlijk gedrag en dit kunnen wij stimuleren door voedsel rond te strooien en oogst in het verblijf te zetten als stimulans. In een foerageer box zit een bodemstrooisel en oogst om in je verblijf te zetten. Er zijn verschillende variaties daarin dus neem snel een kijkje.
Foraging is searching for and finding food in their environment. When animals use a certain area to feed, we call it a foraging area. So your enclosure is your rodent's foraging area. Foraging is natural behavior and we can stimulate this by scattering food around and putting harvest in the enclosure as a stimulus. In a foraging box there is a bottom litter and harvest to put in your enclosure. There are different variations of this so take a quick look.
Foerageerbox / Foraging box
29,9 X 21,3 X 2,8 cm
35 X 25 X 2,8 cm
Wijziging product beschrijving in verband met wetgeving:
In verband met de veranderde wetgeving mag ik in de product omschrijving niet meer noemen bij welke aandoening(en) deze ondersteunend kan worden ingezet bij dieren. Er mag geen relatie meer gelegd worden tussen een kruid/bloem/vrucht etc. en de werking bij een bepaald gezondheidsprobleem. Ik betreur het dat ik jullie via de site minder mag informeren. Ik mag wel aangeven op welk orgaan een product werkt en dat staat wel bij de product beschrijving.
Bewaaradvies:
Om er lang van te kunnen genieten is het van belang om de producten droog, koel en donker te bewaren om afbraak van belangrijke voedingsstoffen onder invloed van het licht te voorkomen. Het beste is in een afgesloten emmer of bak.
Disclaimer:
Kruiden, groente, zaden, fruit, bladeren etc. zijn een toevoeging op het dagelijkse dieet en geen vervanging van het voer. Raadpleeg in het geval van zieke dieren altijd een dierenarts, en experimenteer niet met kruiden mengsels want die kunnen invloed hebben op de werking van medicatie. Ga altijd in overleg met een dierenarts of natuurgeneeskundige voordat u kruiden geeft aan een dier, dat al medicijnen krijgt.
De informatie over de producten is afkomstig van fokkers, internet, boeken, dierenartsen etc. Ik pretendeer niet compleet te zijn in de omschrijvingen. De ondersteunde werking van producten is niet door wetenschappelijk onderzoek bewezen. Ik kan niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van mijn producten. De informatie op de site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of gebruikshandleiding.
Net als bij mensen kunnen sommige dieren gevoelig zijn voor veranderingen in het voer. Geef ze in het begin kleine beetje van de kruiden, fruit, zaden etc en kijk hoe ze erop reageren. Bij sommige kruiden staat dat ze spaarzaam gegeven moeten worden doe dit dan ook is mijn advies.
Zorg altijd voor voldoende drinkwater