Royal Canin Convalescence Support Poeder

In de periode dat jouw huisdier van een ziekte of operatie herstelt, heeft hij extra zorg en aandacht nodig. Buiten het geven van medicijnen of het vervangen van een verband, is bij de herstelperiode een goede voeding erg belangrijk. De extra zorg die je in deze periode aan jouw huisdier geeft, zal hem helpen sneller te herstellen. Convalescence Support van Royal Canin heeft een hoge energiedichtheid, waardoor het volume van de maaltijden beperkt is. Jouw huisdier hoeft minder te eten om voldoende energie binnen te krijgen. Hierdoor worden de darmen ook minder belast. Een specifieke combinatie van natuurlijke antioxidanten (vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne) helpen het natuurlijke afweersysteem te versterken. De zeer goede verteerbaarheid zorgt ervoor dat de voeding makkelijk kan worden opgenomen in de darm, zodat het dier alle voedingsstoffen opneemt die het nodig heeft.

 

Eigenschappen & indicaties

Speciale dieetvoeding om het herstel na ziekte of operatie te bevorderen. Heeft een hoge energiedichtheid, waardoor het volume van de maaltijden beperkt is. Vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne ter ondersteuning van het natuurlijke afweersysteem. De voeding heeft een hoge verteerbaarheid.

 

Te gebruiken bij

* Anorexie

* Malnutritie

* Sondevoeding

* Probleem met voedselopname

* Na een operatie

* Bij dracht, lactatie of groei

 

Gebruik

Convalescence Support Instant zijn zakjes met poeder die aangemaakt moeten worden met water. Het is zowel voor hond als kat geschikt alsook voor knaagdieren en vogels.

 

 

Samenstelling

Melkeiwitten, sojaolie, gerstmout, mineralen, eigeel poeder, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

 

Analytische bestanddelen

Ruw vet: 24%, ruw eiwit: 42%, ruwe as: 7%, ruwe celstof: 3%.

€ 0,99

  • 0,01 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1