Huisjes op maat gemaakt

Plateaus

Plateaus op maat gemaakt vanaf 15 x 15 x 10. De prijs is vanaf 6,50. Hij wordt standaard onbehandeld geleverd, maar voor 2,50 extra wordt hij afgelakt met speciale transparante lak op waterbasis wat veilig is voor de dieren. Voor een andere afmeting neem even contact op. Hou er rekening mee dat als u dit mee besteld dat de levertijd wat langer duurt dan u van mij gewend bent, omdat ik alles in 1 keer verstuur.

€ 6,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Meerkamerhuis 2 kamers

De standaard 2 kamer huizen zijn 15 x 30 maar op aanvraag kan die groter/kleiner gemaakt worden. De diameter van de doorgang is 78 mm en dus ook geschikt voor syren. Een extra doorgang is ook mogelijk en kost 1 euro per doorgang. Ze worden met de hand gemaakt dus is de levertijd een paar dagen. Ze worden onbehandeld standaard geleverd, maar voor 2,50 extra worden ze afgelakt met speciale transparante lak op waterbasis die dus veilig is voor de dieren en het schoonmaken makkelijker maakt. Mocht u een meerkamerhuis mee bestellen hou er dan rekening mee dat de bestelling langer onderweg is omdat ik alles in 1 keer verstuur.

€ 7,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

meerkamerhuis 3 kamers

De standaard 3 kamer huizen zijn 15 x 45 maar op aanvraag kan die groter/kleiner gemaakt worden. De diameter van de doorgang is 78 mm en dus ook geschikt voor syren. Een extra doorgang is ook mogelijk en kost 1 euro per doorgang. Ze worden met de hand gemaakt dus is de levertijd een paar dagen. Ze worden onbehandeld standaard geleverd, maar voor 2,50 extra worden ze afgelakt met speciale transparante lak op waterbasis die dus veilig is voor de dieren en het schoonmaken makkelijker maakt. Mocht u een meerkamerhuis mee bestellen hou er dan rekening mee dat de bestelling langer onderweg is omdat ik alles in 1 keer verstuur.

€ 10,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Meerkamerhuis 4 kamers

De standaard 4 kamer huizen zijn 30 x 30 maar op aanvraag kan die groter/kleiner gemaakt worden. De diameter van de doorgang is 78 mm en dus ook geschikt voor syren. Een extra doorgang is ook mogelijk en kost 1 euro per doorgang. Ze worden met de hand gemaakt dus is de levertijd een paar dagen. Ze worden onbehandeld standaard geleverd, maar voor 2,50 extra worden ze afgelakt met speciale transparante lak op waterbasis die dus veilig is voor de dieren en het schoonmaken makkelijker maakt. Mocht u een meerkamerhuis mee bestellen hou er dan rekening mee dat de bestelling langer onderweg is omdat ik alles in 1 keer verstuur.

€ 12,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1