voeding


Meng het voedsel zelf

 

Bij Rodenttopia krijg je de mogelijkheid om het voedsel voor uw huisdier te mixen. Want weet jij wat je dagelijks aan je huisdier geeft? Of je nu een knaagdier, of konijn hebt ik heb een breed assortiment en blijf continu uitbreiden.  Het voordeel van zelf mengen van het voer is dat je je huisdier een gevarieerd voedingspatroon kunt bieden. Zelfs wij mensen houden er niet van altijd hetzelfde te eten toch? Onder het kopje basis mixen kun je een aantal basis mixen bestellen. Onder het kopje enkelvoudige zaden kun je alle losse zaden, pitten, millet en nog veel meer vinden wat je wilt toevoegen.

 

Voedselcategorieën

Ik probeer de website zo overzichtelijk mogelijk te houden en daarom zijn er verschillende categorieën.  Zo kun je precies zien welke producten je koopt en ze snel vinden als je al weet voor welk huisdier je iets zoekt. Ook staat er een duidelijke beschrijving bij elk soort voer. 

 

Waarom zelf mengen?

De voeding is natuurlijk en speciaal gemengd voor dat soort huisdier waarvan u de voeding uitkiest. Dus een goed en passend dieet voor elke diersoort.  Ik verkoop het in kleine  verpakkingen zodat het ook makkelijk in de vriezer bewaard kan worden. Het voer is een 1 jaar houdbaar als het bij u thuis is afgeleverd.