Vega Green Power

Extraatje:

Deze mix past goed in een suikervrij dieet en is erg goed bij darmproblemen. Ook goed voor zogende en opgroeiende ukken. 

 

Samenstelling

Havermeel, tarwemeel, roggemeel, gerstemeel en Rodenttopia's green power.

 

Gebruiksaanwijzing:

Doe de gewenste hoeveelheid  mix (1-2 theelepels per dier) in een schaaltje, voeg hieraan water toe tot de mix net onder staat en laat wellen. Lauw water werkt het beste, maar zorg dat het papje goed is afgekoeld voordat je het aanbiedt. Ook kan het aangemaakt worden met kattenmelk voor dieren die lactose kunnen verdragen. 

 

Ondersteunende eigenschappen:

- Chlorofyl: Een uitstekende binder van zware metalen en verhoogt de uitscheiding daarvan via de urine en ontlasting. Chlorofyl ontgift en heeft een antioxidant werking. Daarnaast werkt het tegen een slechte adem (neutraliseert geuren in de mond en keel) en bevordert een gezonde spijsvertering (hetgeen ook een slechte adem kan veroorzaken).

• Ijzer: Belangrijk voor de vorming van hemoglobine, dat nodig is voor het zuurstof-transport in het bloed.

• Zink: Onderdeel van vele enzymen in het lichaam. Zink zorgt voor de opbouw van eiwitten, groei en vernieuwing van weefsel en heeft een goede werking op je stofwisseling en immuunsysteem.

• Vezels: Bevorderen de groei van darmbacteriën, verbeteren de darmperistaltiek en verhogen de darmpassagesnelheid. Vezels zorgen voor een makkelijkere stoelgang en verminderen de kans op obstipatie. Daarnaast zorgen ze ervoor dat koolhydraten langzamer door je lichaam worden opgenomen. 

 

Geschikt voor:

Cavia, konijn, hamster, rat, muis

€ 0,99

  • 0,05 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Commentaren: 0