Verschillende opties bij de custom made producten


Een renbaan kan in allerlei afmetingen en afwerkingen. Dus na overleg met jou kan ik je een prijsopgave geven want die hangt af van de afmetingen en de verschillende details die jij graag zou willen. Hieronder geef ik vast wat opties waar jij over na kan denken inclusief foto's voor inspiratie. 

 

Reling set 

Relingset is voor om de renbaan heen. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Het kan een rechte baan zijn met gaatjes voor plantjes of een reling. Omdat ze natuurlijk lekker over de renbaan kunnen racen is dit een mooie afwerking om te zien en voor de veiligheid. je kunt dit ook eventueel als optie voor het dak van je meerkamerhuis bestellen. De foto's hiernaast zijn voorbeelden van de standaard mogelijkheden maar heb je een ander idee neem dan contact met me op en kijken we naar de mogelijkheden.

 

* Optie 1 : Plantjes reling 

* Optie 2 : rechte reling

* Optie 3 : schuine reling

* Optie 4 : deuvel reling dit kan dan op meerdere   manieren


Details

Wil je trappetjes of een gat in de renbaan ook dit behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om ook een zandbak op maat of meerkamerhuis eraan passend te maken. En denk ook aan de hoogte van je poten.