Leverings- en betalingsvoorwaarden

Doordat ik verpak zonder stikstof of koolzuurgas kan het voorkomen dat er larven van de voedselmot in zitten. De motten komen op het gedroogde voedsel af en leggen hier eitjes in. De larven zijn niet schadelijk voor dieren. Invriezen dood de larven en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het product. In mijn magazijn bestrijd ik de motten op een indicatie manier met feromonenvallen. Ik gebruik geen pesticiden.

Verzending en betaling

 

Ik verzend alle pakketjes via de PostNL pakketdienst.

Ik doe mijn best om alles binnen 3 tot 5 werkdagen te verzenden.

Verzendklaar maken

Alles wordt netjes verpakt en in passende dozen verzonden. Als er breekbare producten in de doos verpakt worden, dan zal ik deze opvullen met materiaal of extra goed verpakken ter bescherming. Mocht ik bestelde producten niet op voorraad hebben, dan ontvangt u van mij bericht. Zo vlug als deze producten bij mij geleverd worden (meestal binnen 1 à 2 weken), verzenden wij uw bestelling dan direct in zijn geheel. Ik kan helaas géén gratis nalevering aanbieden omdat de marges op onze producten daarvoor niet hoog genoeg zijn.

Verzend- & verwerkingskosten

Omdat alle verzendregels steeds strenger worden qua gewicht en volume heb ik besloten om pakketten tot maximaal 23kg & binnen maximale afmetingen van het verzendbedrijf te verzenden. Ik hergebruik ook dozen en opvulmateriaal. Dit om uw bestelling zo mileubewust mogelijk te leveren.

 

Verzenden : België 9,95 Nederland 6,95 Brievenbusverzending 4,95

* Tot 30 euro zijn de standaard verzendkosten

* 30-40 euro NL € 5,95 België € 8,95 kortingscoupon 1EURO

* 40-50- euro NL € 4,95 België € 7,95 kortingscoupon 2EURO

* 50-60 euro NL € 3,95 België € 6,95 kortingscoupon 3EURO

* Vanaf 60 euro verzending gratis NL

* Vanaf 70 euro verzending gratis België 

* Bij afhalen geen verzendkosten.

 

Betalingsmogelijkheden

U kunt op de website via ideal of bancontact of paypal of klarna direct uw bestelling afrekenen dit gebeurd via mollie. Op beurzen kunt u contant of via de pinautomaat betalen.