degoes


bewaaradvies

Ik adviseer gedroogde producten droog, koel, donker en afgesloten te bewaren. Bijvoorbeeld in een voer ton of emmer. Dit kan voorkomen dat de producten verkleuren en de kwaliteit vermindert. Zonlicht kan bijvoorbeeld zorgen voor condens, broeien en verkleuring, maar ook voor afbraak van voedingsstoffen. Omdat het om natuurlijke producten gaat, kan ik helaas – ondanks mijn zorgvuldigheid bij afwegen, verpakken en opslaan alsmede regelmatige controles – niet garanderen dat er nooit insecten, eitjes van insecten, sporen van andere gedroogde producten, zand e.d. in de geleverde producten kunnen zitten.

advies

Laat uw huisdier eerst wennen aan de nieuwe kruiden: begin met een klein beetje en kijk hoe uw huisdier hierop reageert. Ook kan uw huisdier voor bepaalde voedingsstoffen gevoelig zijn. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat uw huisdier het gewoon niet lust of niet lekker vindt. Dus met kleine hoeveelheden kunt u uitproberen welke kruiden u en uw huisdier bevallen. Daarna kunt u de hoeveelheid rustig opbouwen naar gemiddeld maximaal 2 handjes per dag per huisdier (afhankelijk van wat voor huisdier u heeft hierop afstemmen), 1 handje in de ochtend en 1 in de middag bijvoorbeeld. Let op: uw huisdier moet wel de nodige basisvoeding per dag krijgen en opeten om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarnaast altijd onbeperkt hooi en vers schoon water ter beschikking stellen. (Met uitzondering van ratten, die hebben geen hooi nodig).

waarschuwing

Heeft uw huisdier medische klachten, raadpleegt ALTIJD de dierenarts. Ik raad af om eerst te gaan experimenteren met kruiden. Ondersteunen met kruiden na medische check en/of behandeling kan uiteraard wel. De informatie over de ondersteunende eigenschappen is afkomstig van internet, literatuur, ervaringen van mijn klanten en mijn leveranciers. Deze is niet bedoeld als advies of behandeling maar als aanvullende informatie over de desbetreffende kruiden. Ik garandeer niet dat deze informatie juist, compleet en/of volledig is. Ik ben niet verantwoordelijk voor uw keuze voor en inzet van welke kruiden en hoeveelheid. U mag altijd uw ervaring doorsturen.Degoes Zaden Mix

Degoes zaden mix. De zadenmix voor degoes bestaat uit 100% natuurlijke zaden voor een optimale en gezond dieet voor uw huisdier. gemixt door Mixerama.

 

Samenstelling: Gras zaad, gele gierst, kanarie Knaulgraszaad, zilver gierst, rood zwenkgras, brandnetel zaden, Psyllium, saffloerolie, lijnzaad,  witte sla zaden, zwarte sla zaden, amarant, boekweit.

 

Voedings instructies: Afhankelijk van het voedingsgedrag en gezondheid van het dier een halve tot één theelepel per dag.  

€ 6,99

  • 1 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Smulfestijn
Smulfestijn
Basis - Mix #2
Basis - Mix #2
Basis - Mix #3
Basis - Mix #3


lekkere mixen
lekkere mixen
Enkelvoudige Ingrediënten
Enkelvoudige Ingrediënten
natuurlijke Snacks
natuurlijke Snacks