konijnen


Konijnen Zaden Mix 1 kilo

Zaden Mix voor konijnen. Zaden zijn erg populair en zijn geschikt als energie-voedsel voor konijnen met ondergewicht en bevat eiwitten en vetzuren. Bovendien helpen sommige zaden van dit mengsel bij het stoppen van haaruitval  tijdens de rui.                                                                                                      

 

Gierst mengsel: Traktatie voor konijnen, ze kunnen het goed verdragen en is rijk aan mineralen.

 

Ongeschilde sesam: Bevat belangrijke aminozuren en vitamine E en is rijk aan omega-6 en omega-3 vetzuren. Deze zijn vooral van belang voor de vacht en de huid. Het helpt bij een ontsteking op de huid of in de spijsverteringsorganen, die kunnen voortvloeien uit ondervoeding, vergiftiging.

 

Lijnzaad: Helpt bij het afstoten van haren die in het spijsverteringskanaal terecht zijn gekomen. Is rijk aan omega-6 vetzuren en omega-3-vetzuren

 

Zonnebloempitten gepeld: Zeer goed te verdragen, rijk aan essentiële aminozuren, ijzer, fluor, magnesium, vitamine A, B en E helpt bij het afstoten van t haren die zich in het spijsverteringskanaal bevinden.

 

Boekweit: Zeer rijk aan voedingsstoffen en bevat veel lysine, die leidt tot een betere eiwit benutting.

 

Amarant: Is een zeer hoge kwaliteit ingrediënt vanwege zijn  hoge gehalte aan eiwitten, calcium, ijzer en vitamine B1.

 

Samenstelling: Gierst, amarant, boekweit, sesam, zonnebloempitten, lijnzaad, karwij, venkel, anijs, Mariendistelzaad.

 

Voeding instructies: Voor normaal gewicht konijn voldoet een TL per kilo lichaamsgewicht, bij ondergewicht 1 eetlepel per kilo lichaamsgewicht per dag.

 

€ 6,79 2

€ 5,99

  • 1 kg
  • Uitverkocht