Hoekhuis 31 X 31

Een gezellig huis voor hamsters, lemmingen,  gerbils en muizen. Met een vloeroppervlak van 31 x 31 cm en een hoogte van 13 cm biedt het hoekhuis voldoende ruimte voor uw knaagdier. Zowel de grootte van het huisje als de ingangen zijn afgestemd op de natuurlijke behoeften van de dieren. Het is ruim en knuffelig van binnen. In het drie kamer systeem heeft uw knaagdier de mogelijkheid om zijn slaapplaats, zijn voorraadkast en zijn eigen toilet te kiezen, alsof hij zich in een natuurlijk gebouw bevindt. Het afneembare dak zorgt voor probleemloze nestcontrole. 

 

Nagelverzorging:

In het wild lopen de behendige knaagdieren over heuvel en dal en breiden hun constructie uit, daardoor verkorten de nagels van zichzelf, maar het natuurlijke slijtageproces van de nagels in onze verblijven is meestal te kort. Met het leien dak biedt u uw knaagdier de mogelijkheid om de steeds groeiende nagels op natuurlijke wijze af te slijten.

 

Meerdere kamers:

In de natuur creëren knaagdieren zoals hamsters en muizen in ondergrondse structuren verschillende kamers. Als een kamer wordt geplunderd door andere kleine dieren, blijven de andere kamers over als reserve. Met dit hoekhuis van Getzoo kunnen kleine knaagdieren hun natuurlijke instinct volgen.

 

 

Afmetingen:

Lengte: 31 cm / Breedte: 31 cm / Hoogte: 13 cm / Ingangshoogte: 7 cm

 

Leisteen:

Omdat de leisteen een natuursteen is, is geen 1 leisteen zoals de andere. Dat wil zeggen, dat er kleurverschil kan zijn.

€ 29,99

  • Uitverkocht